19. 4. 2024

Portál Nela.cz

nela cz logo modre

Nela.cz je informační portál obyvatel obce Nelahozeves. Nejedná se o oficiální stránky obce.

webarchiv certifikat c

Tyto stránky jsou pravidelně archivovány Národní knihovnou ČR za účelem dokumentace autentického vzorku českého webu. Jsou součástí kolekce českých webových stránek, které NK ČR hodlá dlouhodobě uchovávat a zpřístupňovat pro budoucí generace. Jejich záznam je součástí České národní bibliografie a katalogu NK ČR.

Publikování článků

Na tento web může přispívat každý, stačí se zaregistrovat pod vlastním jménem.

Přečtěte si pravidla pro publikování článků.

Kontakt

Email: info@nela.cz
Další emaily ve tvaru prijmeni@nela.cz
Telefon: 602 592 862

Redakce: Miloš Mojžiš, Soňa Brunnerová

Spolupracovníci: Martin Tlustý (politika, společnost, Kralupsko), Kateřina Bryndová, Hana Langmajerová, Olga Riegertová (kultura), Robin Hron, Josef Kebrle, Václav Michovský ml. (sport), Jakub Hrňák, Petr Jiskra (fotografie)

Za obsah autorských článků odpovídají autoři. Články bez uvedení autora nebo publikované pod zkratkou jsou redakční a za jejich obsah odpovídá redakce.

Provozovatel

Nela Media, z. ú., Zagarolská 378, 277 51 Nelahozeves, e-mail: media@nela.cz

Licence

88x31

Obsah zveřejněný na webových stránkách podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česko. To zjednodušeně řečeno znamená, že můžete kdekoliv publikovat obsah zveřejněný na těchto stránkách, pokud uvedete zdroj.

Inzerce na portálu

E-mail v doméně Nela.cz

Chcete mít e-mailovou adresu v doméně Nela.cz? Přečtěte si podrobnější informace.

Historie portálu

Portál byl založen v roce 2010 pod názvem Lešany.info, jeho původním cílem bylo podpořit kandidátku sdružení Lešany pro Nelahozeves v komunálních volbách. Po volbách se portál postupně přeorientoval na poskytování zpravodajství a publicistiky o dění v obci. V červenci 2011 portál převzalo pod svou správu Občanské sdružení Nelahozeves a stránky byly přejmenovány na Nelahozeves.info.

Od dubna 2014 je portál provozován pod názvem Nela.cz.

Nela.cz na sociálních sítích