18. 7. 2024

Zasedání zastupitelstva 19. prosince 2011

pdf
Datum
19. prosince 2011
Místo
Marina Vltava
Přítomni
Všech 9 zastupitelů (Petra Urbanová, Josef Kukla, Jaroslav Otásek, Eliška Brázdová, Pavel Matoušek, Stanislav Kuchta, Květuše Dittrichová, Václav Turecký, Jaroslav Král)

Zpravodajské shrnutí programu

V pondělí 19. prosince se uskuteční poslední zasedání zastupitelstva letošního roku. Jeho hlavní náplní je rozpočet na rok 2012. Starostka Nelahozevsi Petra Urbanová hodlá občanům představit návrh rozpočtu formou promítané prezentace. O nejpodstatnějších změnách návrhu rozpočtu na rok 2012 oproti letošnímu rozpočtu jsme informovali nedávno.

V podmínkách naší obce se jedná o naprostou novinku. Protože obec očekává velký zájem občanů, zasedání se mimořádně uskuteční v prostorách restaurace Marina Vltava. Začátek je jako obvykle v 18 hodin.

Jedním z dalších bodů programu je návrh na uvolnění místostarosty obce Josefa Kukly pro výkon jeho funkce. Josef Kukla v současné době pracuje formálně jako neuvolněný místostarosta, byť po zvolení do funkce ukončil svůj pracovní poměr. V rozhovoru pro Nelahozeves.info, který v blízké době vyjde na těchto stránkách, tento krok vysvětlil tím, že při zaměstnání by nebyl schopen funkci místostarosty zastávat dostatečně svědomitě.

Program

  1. Projednání uvolnění místostarosty
  2. Určení počtu zaměstnanců v Obecním úřadu
  3. Rozpočet obce na rok 2012 a jeho projektová prezentace
  4. Rozpočtové opatření č. 4
  5. Projednání způsobu rozdělování dotací spolkům v obci
  6. Smlouva o zřízení věcného břemene na pozemek p. č. 188/5 v k. ú. Nelahozeves ve prospěch manželů Váňových pro účely přípojky vodovodu
  7. Projednání záměru prodeje pozemku parc. č. 186/33 v k. ú. Nelahozeves
  8. Projednání záměru prodeje závěsného vozíku
  9. Diskuze

Ke stažení

Pozvánka389.86 KB

pdfZápis1.17 MB

Zvukový záznam

{mp3}stories/articles/317/recording{/mp3}