Na Štěpána zazní v kostele pásmo koled

IMG 6884
Všechny dárky už budou rozdány, ale na svatého Štěpána, o druhém svátku vánočním, si můžete přijít ještě pro jeden přídavek. Kulturní komise obce ve spolupráci s Římskokatolickou farností Kralupy nad Vltavou připojily na poslední chvíli do kulturního kalendáře ještě jednu akci.

V sobotu 26. prosince bude v Nelahozevsi mimořádná bohoslužba, po níž bude následovat pásmo koled za doprovodu hudebních nástrojů.

Mimořádná mše svatá začne v kostele sv. Ondřeje v 11 hodin. Na zpěv koled jsou pak zváni všichni přítomní, ale i ti z vás, kteří na mši samotné nebyli. Mělo by být k dispozici i několik hudebních nástrojů.

Pokud si chcete koledy nacvičit dopředu, pomůže vám

pdf
koledníček. Písně jsou seřazeny podle abecedy, zpívat se bude možná v jiném pořadí. Několik výtisků koledníčku bude k dispozici i v kostele.

Podobná akce se v kostele uskutečnila naposledy před třemi lety, kdy hudební doprovod na kostelní varhany obstarala Dušana Vojnová.

plakat

(mm)

Přidat komentář


Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence