Kanalizace - Nela.cz

Nelahozeves v pořadu Voda v krajině

brynda Regionální televize Praha TV si po čase znovu našla cestu do Nelahozevsi, aby zde natočila krátký rozhovor se starostou Jakubem Bryndou (Pro Nelahozeves) do pořadu věnovaného zásobování pitnou vodou. Reportáž byla odvysílána 12. října.

Obec zrušila zakázku na propojení dešťové kanalizace ve Školní ulici

DSC 8468 Dlouho připravovaná propojka dešťové kanalizace, která se měla stát důležitou součástí odvodnění Lešan a ulice V Loučkách, se nejspíš realizovat nebude. Vypsanou soutěž na dodavatele stavby obec zrušila pro příliš vysoké nabídkové ceny a v současné době se hledá jiné řešení.

Kauza POHL cz a. s.

Těsně před komunálními volbami zastupitelstvo přistoupilo na smírčí dohodu se společností POHL cz a.s. Přestože se toto rozhodnutí nedá již změnit, vracím se k tomuto tématu článkem ve zpravodaji, abych tak mohla vyjádřit nepochopení nad postoji jednotlivých zastupitelů. Ve volební kampani pak bylo toto téma využito bývalým starostou a ochotně distribuováno kandidáty komunistické strany. Tedy těmi, kteří nesou odpovědnost za průběh výstavby kanalizací.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence