Marina Vltava - Nela.cz

Víkend v Nelahozevsi bude nabitý hudbou

11 jebuto 02

Z Happeningu na starém mostě 2019
O nastávajícím víkendu bude v Nelahozevsi živo. Konají se zde dvě kulturní akce: Hasičské loučení s prázdninami a Happening na starém mostě, byť letos v poněkud omezené podobě. Můžete stihnout všechno!

Aktualizováno 10. 9. 2020, 18:00 hodin - omezená podoba Happeningu a aktualizovaný program

Aktualizováno 11. 9. 2020: Koncert Michala Pavlíčka byl zrušen

Po půl roce se otevřela restaurace Marina Vltava

P 20200626 130357 Ve druhé polovině června byl obnoven provoz restaurace Marina Vltava na Dvořákově stezce. Novou nájemkyní restaurace je Miluše Honsová. Znát ji ale možná budete spíše pod uměleckým jménem Milly Honsová, jakožto zpěvačku vystupující s rockovým kytaristou Michalem Pavlíčkem.

Lidé z Dvořákovy stezky se bouří proti plánované rekonstrukci nelahozeveské dráhy

Severní portály 2

Vizualizace nových severních portálů (na straně Nelahozevsi)
Připravovaný projekt modernizace železniční trati v Nelahozevsi začíná narážet na odpor některých obyvatel ulice Dvořákova stezka. Lidem se nelíbí, že má být trať posunuta blíže k řece, což by si vyžádalo nutnost demolice několika objektů v této ulici.

Hledá se nájemce restaurace Marina Vltava

Pronajmeme dvě vybavené restaurace s kuchyněmi (40 a tzv. sál 100 míst s barem a kuchyní) s penzionem (27 lůžek - 6 vybavených pokojů s vlastním sociálním zařízením pokojů) v areálu Marina Vltava. Atraktivní prostředí u řeky, velká zahrádka, altán (gril), dětské hřiště.

Marina Vltava hledá brigádníky

Marina Vltava Nelahozeves přijme brigádníky - obsluhu, kuchaře, pomocnou sílu (úklid, kuchyň) do restaurace - především pátek, sobota, neděle.

Petr Kožený získal in memoriam cenu hejtmanky

DSC 3062 Podnikatel Petr Kožený získal cenu hejtmanky Středočeského kraje za celoživotní přínos rozvoji a podpoře vodní turistiky. Majitel nelahozeveského areálu Marina Vltava zemřel náhle letos v polovině září ve věku 66 let.

Nelahozeves v reportáži metropolitní televize

DSCF7500

Přístaviště Marina Vltava
Obec Nelahozeves se opět po čase objevila na televizních obrazovkách. Tentokrát do naší obce zavítala redaktorka soukromé televize Praha TV, aby zde natočila část reportáže o vodních plavbách.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence