Kultura

Hořící keř se natáčel i na Miřejovickém mostě. Teď bude mít premiéru

hbo-trojan-samal-4fba42f543945Třídílné drama Hořící keř o dramatických osudech Jana Palacha a jeho rodiny se natáčelo mj. i na Miřejovickém mostě a ve Velvarech. Film světově proslulé polské režisérky Agnieszky Hollandové nyní premiérově uvede kanál HBO. První díl bude odvysílán v neděli 27. ledna ve 20 hodin.

Rybovka naplnila Rytířský sál, ale hudební rok v Nelahozevsi ještě nekončí

DSCF2943Všechny dárky už budou rozdány, ale 25. prosince si můžete přijít ještě pro jeden přídavek. Od 19 hodin si v kostele sv. Ondřeje budete moci zazpívat pásmo koled.

Královský kuskus zve k ochutnání

titul

Jedna z nejvýznamnějších událostí letošní nelahozeveské kulturní sezóny se nezadržitelně blíží. V sobotu 24. listopadu 2012 představí ochotníci svou novou hru – Královský kuskus z pera Aleny Hurychové.

Aktualizace 8. 11. 2012: Představení je vyprodané!!! Je pravděpodobné, že v dohledné době po premiéře bude představení uvedeno znovu, aby mohl přijít každý.

Divadelní událost roku

DSCF2543-001V sobotu 24. listopadu se v Nelahozevsi odehrál svátek fanoušků kultury. Místní ochotníci uvedli premiéru hry Královský kuskus. Představení bylo během několika dnů vyprodáno – a právem.

Iwasakiho smyčce rozezněly Nelahozeves

dscf1453Nelahozeves si připomněla nedožité narozeniny svého rodáka, skladatele Antonína Dvořáka. Od jeho narození uplynulo tuto sobotu 171 let.

 

Uvnitř fotogalerie

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence