Error in function loadImage: The image could not be loaded.

Error in function redimToSize: The original image has not been loaded.

Error in function saveImage: There is no processed image to save.

Kultura

V Nelahozevsi vystoupí houslová virtuoska Gaëtane Prouvost

g-004V úterý 25. června pořádá Kruh přátel hudby Kralupy nad Vltavou další koncert v rámci 41. hudebních slavností Antonína Dvořáka. Hlavním hostem koncertu je francouzská houslová virtuoska Gaëtane Prouvost.

Nelahozevsí zazněl swing

DSCF6611Původně plánovaný koncert kvartetu The Swings na nádvoří Zámku Nelahozeves organizátorům nevyšel. 1. června byl déšť příliš vytrvalý. To ale návštěvníkům ani kapele vůbec nevadilo. Akce se přesunula do Rytířského sálu k plné spokojenosti všech.

Další koncert Dvořákových slavností nabídne dechovou hudbu

DSCF5057Zahajovací koncert 41. ročníku Hudebních slavností Antonína Dvořáka pořádaný Kruhem přátel hudby Kralupy nad Vltavou nabídnul návštěvníkům klavírní virtuozitu Radoslava Kvapila. Tento čtvrtek se pak uskuteční další koncert, kde pro změnu zazní dechová hudba.

Nádvoří zámku ovládne swing

The Swings-2011 02Obec Nelahozeves pořádá společně se zámkem Nelahozeves swingový koncert, který se uskuteční v sobotu 1. června 2013 od 20 hodin.

Hudební slavnosti Antonína Dvořáka: Rytířský sál letos přivítá několik koncertů

DSCF2946Kruh přátel hudby Kralupy nad Vltavou připravil v rámci 41. ročníku Hudebních slavností Antonína Dvořáka několik koncertů na nelahozeveském zámku. Zahajovací koncert se uskuteční už tento čtvrtek.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence