Kultura

Písničkářka Soňa Brunnerová opět vystoupí v Ametystové čajovně

10750132 607031016068107 6794825326089875276 oKralupská Ametystová čajovna bude opět po roce hostit oblíbené písničkáře. A opět mezi nimi nebude chybět nelahozeveská zpěvačka Soňa Brunnerová. V čajovně u železničního viaduktu si ji můžete poslechnout v sobotu 22. listopadu od 20 hodin.

Toulavá kamera se opět zatoulala do Nelahozevsi

urbČeská televize znovu zavítala do Nelahozevsi. Tentokrát to ale nebylo kvůli nadjezdu ani styrenům. Po třech letech se naše obec opět objevila v cestopisném pořadu Toulavá kamera.

V Nelahozevsi vystoupí Eva Pilarová

pilarovaNa pozvání Kruhu přátel hudby Kralupy nad Vltavou přijede do Nelahozevsi zpěvačka Eva Pilarová. Koncert proběhne v úterý 7. října od 19.30 hodin v Rytířském sále zámku Nelahozeves. Lístky jsou už bohužel rozebrány, můžete se však zapsat na “čekací listinu” a doufat, že se nějaké místo ještě uvolní.

V novém dokumentu o Dvořákovi se objeví i jeho rodná obec

foto1Česká filharmonie ve spolupráci s Českou televizí a mezinárodní produkční společností UNITEL připravila unikátní časosběrný dokument režisérky Barbary Willis Sweete „Objevování Dvořáka“. Ve snímku, který bude televize vysílat tuto sobotu, se objeví i obec Nelahozeves.

Alena Hurychová práskla dveřmi ochotníkům

CIMG3624Nelahozeveští ochotníci ze dne na den osiřeli. Dosavadní vedoucí a zakladatelka spolku Alena Hurychová totiž v neděli ráno oznámila členům, že u ochotníků s okamžitou platností končí. Své rozhodnutí nijak nezdůvodnila.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence