Kultura

Duch, divadlo s hvězdičkou

IMG 2062 001V sobotu 25. dubna zažila Nelahozeves jednu ze stěžejních kulturních událostí. Místní ochotníci uvedli na prknech kulturního domu zcela novou hru Duch, která byla premiérově určena právě nelahozeveskému publiku.

V kulturním domě bude řádit Duch

martin hanaNenechte si ujít zbrusu nové představení nelahozeveských ochotníků. Komedie Duch bude na prknech kulturního domu uvedena v sobotu 25. dubna od 19 hodin.

Hudební slavnosti Antonína Dvořáka letos přinesou šest koncertů

DSCF5038Kralupští přátelé klasické hudby i pro rok 2015 zvolili Rytířský sál zámku Nelahozeves jako místo pro sérii koncertů konaných v rámci 63. Hudebních slavností Antonína Dvořáka v jeho rodném kraji. Na letošek plánuje Kruh přátel hudby Kralupy nad Vltavou (KPH) šest vystoupení.

Z Kralup za Antonínem Dvořákem

DSC 0048To je název nové virtuální aplikace na mobilní telefon, kterou vymyslely a vytvořily studentky Dvořákova gymnázia v Kralupech nad Vltavou a která se úzce týká i Nelahozevsi.

Alfred Strejček naladil posluchače na vánoční notu

Foto Krnov127V úterý 16. prosince 2014 proběhl na nelahozeveském zámku adventní koncert, jehož program potěšil místní obyvatele hned v několika směrech.

Kultura

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence