Kultura

Předvánoční akce v Nelahozevsi

DSCF4272Kulturní závěr roku bude v Nelahozevsi jako obvykle nabitý. Na co všechno se můžete těšit?

Vánoční koncert s Martinou Kociánovou

portrety robert slavik 4Obec Nelahozeves pořádá již tradičně vánoční koncert na zámku Nelahozeves. Tentokrát posluchače čeká mimořádný zážitek, hvězdnou sólistkou bude známá moderátorka a také skvělá zpěvačka Martina Kociánová.

64. ročník Dvořákovy Nelahozevsi nabídne hudební program pro dospělé i děti

DSCF1188V neděli 6. září se Nelahozevsí rozezní hudba našeho slavného rodáka Antonína Dvořáka a tento den bude nejen oslavou výročí jeho narozenin, ale i svátkem hudebním.

Aktualizováno - doplněn program v kostele

Dvořákova Nelahozeves pohledem čtyř mladých autorů

DSCF6720Tradiční zářijová připomínka výročí narození našeho rodáka Antonína Dvořáka (* 8. září 1841) získává v posledních letech novou dynamiku a netradiční prvky. Proto jsme se i my rozhodli letos přistoupit k reportáži z této události trochu jinak než v minulých letech.

V Nelahozevsi vystoupí nizozemský studentský orchestr

1Po roce se do Nelahozevsi opět chystá studentský dechový orchestr Team Tien z Nizozemska. V Rytířském sále zámku Nelahozeves zahrají studenti z Haagu v sobotu 27. června od 16 hodin.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence