Kultura

Virtuóz na zámeckém nádvoří

sporcl1Nejpopulárnější český houslista Pavel Šporcl poprvé zavítal i s orchestrem do Nelahozevsi a byl nadšen. Diváci také. Ve středu 7. září si jeho koncert pod širým nebem na nádvoří zámku poslechlo kolem 230 lidí.

Půlkulatá Dvořákova Nelahozeves

DSCF6720V letošním roce uplyne od narození Antonína Dvořáka 175 let. Tradiční oslava výročí našeho významného rodáka a celosvětově uznávaného hudebního skladatele připadá na první zářijovou neděli, 4. září 2016.

Nelahozeves si opět připomene, že je Dvořákova

DSCF2998I v letošním roce se v naší obci uskuteční řada koncertů klasické hudby. Většinu z nich pořádá kralupský Kruh přátel hudby, několik dalších akcí přidá obec Nelahozeves.

Tleskejtekruciš vystoupí v Nelahozevsi

ani pavelV sobotu 27. února se koná v kulturním domě v Nelahozevsi divadelní představení Pohleď a budeš udiven. Komedie o třech dějstvích poodhalí každodenní rutinu posmrtného života a intriky živých.

Na Štěpána zazní v kostele pásmo koled

IMG 6884Všechny dárky už budou rozdány, ale na svatého Štěpána, o druhém svátku vánočním, si můžete přijít ještě pro jeden přídavek. Kulturní komise obce ve spolupráci s Římskokatolickou farností Kralupy nad Vltavou připojily na poslední chvíli do kulturního kalendáře ještě jednu akci.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence