Společnost

Křížek v Lešanech se skví novotou. Většina drobných památek v obci je opravena, pár jich ještě zbývá

DSC 1787Obec pokračuje v obnově drobných sakrálních památek na svém území. Jako zatím poslední přišel na řadu křížek na kraji Lešan.

Památky, Zpravodaj 2018 – prosinec

Počasí si s Pohádkobraním trochu pohrálo

DSC 2007Poslední říjnová sobota se na zámku Nelahozeves nesla ve znamení pohádek. Počasí však tentokrát příliš nepřálo, a tak se akce nesla v komornějším duchu. Ti, co dorazili, si každopádně mohli do sytosti užít spousty dobré zábavy a dobrot všeho druhu.

Zámek Nelahozeves, Zpravodaj 2018 – prosinec

Co všechno mi v naší obci schází a vadí (a vám možná také)

1Dovolím si zveřejnit svoji úvahu, bez ohledu na to, že pro obec externě pracuji jako redaktorka Nelahozeveského zpravodaje. Prostor na vyjádření na tomto webu má každý, takže jsem se rozhodla toho využít jako dlouholetá občanka Nelahozevsi, kterou jsem již od svého narození.

Územní rozvoj, Autobus, Kulturní dům

Sluncem zalitý halloweenský zámek praskal ve švech

DSC 1732V sobotu 13. října vládlo v Česku takřka letní počasí, teploty se vyšplhaly až k 25 stupňům a na mnoha místech republiky padaly teplotní rekordy. Návštěva zámku Nelahozeves, který v tento den pořádal tradiční halloweenské odpoledne, tak zlákala mnohem více lidí než v minulých letech.

Zámek Nelahozeves

Na zámku Nelahozeves se swingovalo o 106 (ostošest)

 DSC3350Letošní ročník Hradozámecké noci v Nelahozevsi byl roztančený, a to za doprovodu kapely Adéla Zejfartová & Sunny swing orchestra, která hrála hity z 20. až 40. let.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence