Hasiči

Výroční hasičská schůze opět ve slavnostním hávu

DSCF0129Výroční členské schůze pořádají v obci prakticky všechny spolky. Na tom, aby měla schůze patřičně slavnostní ráz, si ale dávají záležet jen hasiči.

Hasiči mají posvěcený prapor

DSCF7412Jeden ze základních symbolů nelahozeveského hasičstva – hasičský prapor – má za sebou tradiční ceremonii, takzvané žehnání praporu, známější pod pojmem svěcení.

Radek Modes skončil v čele hasičů

DSCF6025Nelahozeveské hasičstvo je od dnešního dne bez svého starosty. Dosavadní starosta sboru Radek Modes totiž odstoupil. Své rozhodnutí oznámil ve čtvrtek v rezignačním dopise určeném pro členy sboru.

Hasiči si do svého čela zvolili Jana Hrdinu

DSCF7102Nelahozeveské hasiče povede jejich dosavadní náměstek Jan Hrdina. Na úterní mimořádné valné hromadě o tom rozhodli členové místního hasičského sboru.

Vichr zlomil strom, zasahovali hasiči

20150331 194800S následky nečekaně špatného počasí se v současné době vypořádávají lidé po celé zemi. V Nelahozevsi zatím několik dnů trvající silný vítr žádné velké škody nezpůsobil, ale jeden polámaný strom už na kontě má.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence