Libušení 2017 aneb Dívčí pop rockové trio K2 se vrací znovu do Veltrus

lib05
V sobotu 26. srpna 2017 v 19 hodin vypukne na přilehlé zahradě veltruské restaurace U Libuše od sedmé večer zdejší tradiční country rockové Libušení.

Známá osvěžovna se zahradou leží hned vedle Miřejovického mostu.

Vystoupí Eddie Edwards Trio (US Country Beat), hradecké dívčí poprockové trio Kadve (K2), které určitě znáte z minulého Libušení a místní bigbítová legenda z Nelahozevsi, The Muttley Band s Lukášem Fuchsem alias Horstem Maštěnkou za bicími.

lib01

V zahradě u řeky bývá na Libušení vždy báječná atmosféra, dobré pití i něco lehčího k snědku, staří známí, a taky trošku chladu od řeky. Prostě báječná atmosféra, kterou musíte zažít na vlastní kůži!

Jen o dva týdny později, v sobotu 9. září, se na stejném místě uskuteční 3. ročník Happeningu na starém mostě. Při happeningu se můžete stejně jako v minulých letech těšit na dvé pódia na obou stranách mostu, na nichž bude probíhat hudební a divadelní produkce po celé odpoledne až do nočních hodin.

(mat, mm)

Přidat komentář


Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence