Předvánoční akce v Nelahozevsi

DSCF4272
Kulturní závěr roku bude v Nelahozevsi jako obvykle nabitý. Na co všechno se můžete těšit?

IMG 1445
Vystoupení dětí základní školy v kostele | Foto: Petr Jiskra
Vystoupení dětí základní školy v kostele | Foto: Petr Jiskra
Již tento pátek 4. prosince se v parku Antonína Dvořáka rozsvítí vánoční strom. Tomuto aktu bude již tradičně předcházet hudební pásmo v podání dětí ze základní školy, které v 16.30 hodin (tedy o půl hodiny dříve než v minulých letech) zahrají a zazpívají v místním kostele. I strom se tedy bude letos rozsvěcovat o půl hodiny dříve, v 17.00 hodin.

DSCF3622
Posezení pro seniory
Posezení pro seniory
V sobotu si na své přijdou naši starší spoluobčané. 5. prosince od 14 hodin se tradičně sejdou v kulturním domě na Předvánočním posezení pro seniory. Úvodní vystoupení opět obstarají děti ze základní školy a také nelahozeveská zpěvačka Veronika Langrová. Hlavním bodem programu je kapela Standy Tatara, který se do kulturního domu vrací po dvou letech pauzy.

DSCF2555
Hasičský Mikuláš
Hasičský Mikuláš
Hned v neděli 6. prosince se pak kulturní dům otevře znovu, tentokrát dětem. Místní hasiči pořádají od 14 hodin tradiční mikulášskou. Pro děti jsou připraveny soutěže a dárečky od Mikuláše, pro dospělé medovina a svařák.

V úterý 8. prosince zavítá do Nelahozevsi zpěvačka Martina Kociánová. Vánoční koncert v Rytířském sále zámku Nelahozeves začíná v 19.30 hodin, lístky jsou k dostání na obecním úřadě, podrobnosti k programu zde.

DSCF4020
Jarmark základní školy
Jarmark základní školy
18. prosince, poslední pátek před Vánoci, vás základní škola zve do kulturního domu na vánoční jarmark a besídku. Budete si moci zakoupit vánoční výrobky dětí a členek Klubu ručních prací. Začátek je v 16 hodin, v 17.30 hodin bude následovat tradiční předvánoční vystoupení. Během celého odpoledne bude k dispozici pohoštění s vánoční atmosférou.

Poslední akce letošního roku proběhne přímo na Štědrý den. V 11 hodin si budete moci u obecního úřadu převzít betlémské světélko a ochutnat punč z rukou starosty. Tradiční předvánoční akce Nelahozeveský punč se v letošním roce neuskuteční.

(mm)

plakat mikulas

plakat jarmark

Přidat komentář


Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence