Občanské sdružení Nelahozeves - Nela.cz

Účast na brigádě zachraňovali hasiči

CIMG0754

Odvoz odpadků z miřejovického překladiště.
Pravidelné jarní brigády, při které se snažíme uklidit z přírody aspoň ten nejhorší nepořádek a která se konala v sobotu 24. března, se letos zúčastnilo asi 30 občanů. Většinu z nich představovali nelahozeveští hasiči. Všem zúčastněným tímto děkujeme za to, že si ve svém nabitém programu našli čas, byť téměř každý má dost práce i na svých domcích a zahrádkách.

Josef Kebrle opět předsedou OsN

osnNa výroční členské schůzi Občanského sdružení Nelahozeves (OsN), která se konala v neděli 4. března 2012 v hasičské zbrojnici, byl jeho předsedou opětovně zvolen dosavadní předseda a zakladatel sdružení Josef Kebrle. Pro jeho setrvání v čele sdružení bylo všech 13 přítomných členů.

Výroční členská schůze Občanského sdružení Nelahozeves

osn3. členská schůze Občanského sdružení Nelahozeves (volební)se uskuteční v neděli 4. března 2012 v 18.00 hodin v prostorách hasičské zbrojnice.

Zváni jsou zejména členové občanského sdružení, kteří zvolí výbor OsN na další rok.

Můžete se také stát členy OsN. Můžete samozřejmě přijít, i když nejste ani nechcete být členy OsN, ale je vám blízké naše poslání, kterým je:

Co děláme a plánujeme dělat v Občanském sdružení Nelahozeves

osnPo událostech spojených s procesem EIA a s volbami do místního zastupitelstva jsme se z fáze "hodně do věcí mluvíme" dostali do fáze "pro samou práci o ní nestíháme mluvit". Proto bych vás rád seznámil se základními okruhy věcí, kterým se v OsN věnujeme. Každý okruh má svého "majitele", který je zároveň členem výboru OsN.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence