Strategický plán - Nela.cz

Obec u Přemyslovců uspěla, Dynamo propadlo

DSCF7849

Poslední dosud nezrekonstruovaná část budovy č. 313 by si rekonstrukci opravdu zasloužila. | foto: Obec Nelahozeves
V 16. kole dotačního dotačního programu LEADER obec uspěla se svou žádostí o dotaci na rekonstrukci další části budovy č. 313 v Zagarolské ulici – od sdružení Přemyslovské střední Čechy, které prostředky rozděluje mezi žadatele z regionu, dostala ze všech podaných žádostí v oblasti “občanské vybavení a služby” největší počet bodů. Umístila se tak na prvním místě a získala od Přemyslovců dotaci ve výši 572 tisíc korun.

Strategický plán Nelahozevsi není žádný plán – natož strategický

IMG 5213

Obec žádá o dotaci na další rekonstrukci budovy č. 313. Pomáhá jí k tomu nový strategický plán.
Strategický plán, který schválilo zastupitelstvo na svém posledním zasedání, toho má se skutečným strategickým dokumentem společného jen velmi málo. Z větší části jde pouze o kompilát textů o Nelahozevsi převzatých z veřejných zdrojů, stručné shrnutí několika statistických údajů a zcela účelový seznam tzv. projektových karet.

Strategický plán občany nepřitáhl

DSCF6133

Moderátor diskuse Pavel Matoušek a autoři strategického plánu Jaroslav Huk a Pavla Řehořová na veřejném projednání v Marině Vltava.
Za naprostého nezájmu veřejnosti se dnes uskutečnilo veřejné projednání strategického plánu Nelahozevsi, který pro obec připravuje společnost Přemyslovské střední Čechy. Členové zastupitelstva a dva Přemyslovci byli vůči přítomným občanům téměř v převaze.

První verze strategického plánu je na světě

premyslovskeZastupitelstvo Nelahozevsi na svém zasedání 31. ledna odsouhlasilo vytvoření strategického plánu obce, kde by dle slov starostky Petry Urbanové měly být formulovány priority zastupitelstva na určité období, ať už jde o investiční akce či obnovu obecního majetku. Před několika dny obec uvolnila první pracovní verzi strategického plánu, která bude předmětem veřejného jednání ve středu 9. května od 18.00 hodin v Marině Vltava.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence