Komunální volby 2014 - Nela.cz

Poděkování občanům za volby

DSCF1667

Václav Turecký (vlevo) a Radek Modes na předvolebním setkání s občany. | Foto: Nela.cz
Vážení spoluobčané,

dovolte nám, abychom vám poděkovali za volební účast u nás v Nelahozevsi a hlavně za hlasy, které jste nám dali.

Je po volbách...

kebrle

Josef Kebrle u volební urny. | Foto: Nela.cz
Vážení spoluobčané,

dovolte mi, abych Vám na tomto místě, kde se odehrála podstatná část volební kampaně, poděkoval.

Volby vyhrála Dvořákova Nelahozeves

DSCF1919 V komunálních volbách v Nelahozevsi zvítězila Dvořákova Nelahozeves v čele se současnou starostkou Petrou Urbanovou.

Aktualizováno: Doplněny podrobné výsledky a jejich souhrnná analýza.

Česká strana sociálně demokratická Nelahozeves – kandidátka č. 1

foto-modes Vážení občané, vážení přátelé,

bydlím zde v Nelahozevsi již osmým rokem a chtěl bych tu již zůstat nastálo. Pracuji jako obchodní manažer přes dvacet let, vždy jsem řídil lidi a s vyjednáváním lepších pozic se díky mé profesi setkávám dnes a denně.

Není jedno, kdo bude sedět v zastupitelstvu a na radnici

DSCF7211

Josef Kebrle
Milí spoluobyvatelé Nelahozevsi. Jsme na konci předvolebního období. Co mělo zaznít, zaznělo. Každý, kdo kandiduje, i naše sdružení Otevřená Nelahozeves, chce vyhrát volby. Máte doma letáky s programy. K dispozici facebooky, rozhovory, ankety. Pokud chcete, tak jste nejinformovanější voličstvo, co tu kdy bylo.

Prohlášení Sdružení občanů za jednotnou Nelahozeves

Kandidáti Sdružení občanů za jednotnou Nelahozeves. Zleva: Petr Laštovička, Alena Vraníková, Zdeněk Blažek, Alena Brožová, Ivana Novotná.
Vážení občané,

považujeme za nutnost veřejně se vyjádřit k uzavření tříletého sporu naší obce s firmou POHL.cz.

Nebudu měnit volební místnosti podle toho, jak lidi písknou, prohlásila starostka

DSCF6234

Volební místnost ve volnočasovém centru
Někteří obyvatelé severní Nelahozevsi se stále nesmířili s přestěhováním podhořanské volební místnosti z klubovny Dynama do vzdáleného volnočasového centra v Zagarolské ulici, které před květnovými volbami do Evropského parlamentu provedla starostka Petra Urbanová. Ta ale odmítá volební místnost na Dynamo vrátit a nespokojeným občanům vzkázala, že nebude volební místnost stěhovat podle toho, jak “písknou”. Volnočasové centrum podle ní poskytuje volební komisi i voličům lepší zázemí.

Ptáme se kandidátů (1): Proč jste se rozhodl(a) kandidovat do zastupitelstva?

160420111152 Abychom vám trochu přiblížili jednotlivé kandidáty do zastupitelstva Nelahozevsi a usnadnili vám tak rozhodování v blížících se komunálních volbách, oslovili jsme před nedávnem všech 45 kandidátů s osmi anketními otázkami. Anketu vyplnila více než polovina z nich. Odpovědi budeme nyní postupně uveřejňovat zhruba ve dvoudenních intervalech. Vždy zveřejníme jednu otázku a všechny odpovědi, které se nám od kandidátů sešly.

Jsme jedna obec a ne tři části, zdůrazňuje lídryně kandidátky Sdružení občanů za jednotnou Nelahozeves Ivana Novotná

DSCF1565

Ivana Novotná
Většina kandidátů Sdružení občanů za jednotnou Nelahozeves bydlí ve čtyřech ulicích ve vilové čtvrti severní Nelahozevsi. Přesto opakovaně zdůrazňují, že se chtějí věnovat celé obci, a jejich hlavním mottem je spolupráce a jednota. V předvolební kampani, která je letos mimořádně vyhrocená, působí slova Ivany Novotné, Aleny Vraníkové a Zdeňka Blažka uklidňujícím dojmem.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence