Myslivci - Nela.cz

Hon v Nelahozevsi

Myslivecké sdružení Kralupy–Nelahozeves oznamuje, že v sobotu 14. listopadu pořádá hon.

Myslivci zaplnili kulturní dům

DSCF5362

Bez trubače se žádná pořádná myslivecká akce neobejde.
Po roční přestávce se v našem regionu opět konal myslivecký ples. A zatímco dříve jej místní myslivci pořádali v Kralupech, pro letošek se rozhodli přesunout akci do Nelahozevsi.

Nejlepší tombola roku v širokém okolí!

IMG 0060

Čtyři divoká prasata připravená do letošní myslivecké tomboly
Máte na 10. ledna domluvený program? Tak ho okamžitě zrušte! :-) Nezadržitelně se blíží největší kulturní a společenská událost ledna 2015!

Myslivecké zamyšlení

phoca thumb l jelen zidlov 20 9 2007 JP00018wDostal jsem nedávno zajímavou otázku – co nás, myslivce, trápí. Přemýšlel jsem, jak odpovědět, zda vše shrnout a dotyčného tazatele odbýt jednou větou, nebo zda mu vyprávět o problémech, které myslivce v 21. století provází. Možná v tomto případě nebude na škodu trochu se rozpovídat.

Myslivecký převrat: Honitbu v Kralupech a Nelahozevsi ovládlo nové sdružení

vitezove-porazeni

Hon v Nelahozevsi 8. prosince 2012 | foto: Myslivecké sdružení Kralupy-Zeměchy
Myslivecké sdružení Kralupy-Zeměchy, které dosud vykonávalo právo myslivosti v honitbě okolo Kralup včetně Nelahozevsi, zřejmě končí. Honitbu totiž od dubna nečekaně převzalo nově vzniklé sdružení M. S. Míkovice, jehož předsedou je Zdeněk Schneider z Nelahozevsi.

Pozor na prašivinu (nejen) v Lešanech

101 1110

Prašivý lišák ulovený 28. dubna poblíž kravína v Lešanech.
V blízkosti Lešan byl v krátké době zaznamenán už druhý případ prašiviny lišek. Dbejte zvýšené opatrnosti, nedotýkejte se uhynulé zvěře a nedovolte svým psům volný pohyb po honitbě.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence