Ochotníci - Nela.cz

Pejsek s kočičkou budou po pěti letech zase péct dort

IMG 1580 Stalo se již pomalu tradicí, že nelahozeveští ochotníci každoročně přispívají do předvánočního kulturního veselí novou pohádkou. Letos jsme se výjimečně rozhodli sáhnout do našeho archivu a oprášit jednu starší pohádku, kterou jsme už dlouho nehráli. Na druhou adventní neděli pro vás připravujeme obnovenou premiéru Vánoční pohádky o pejskovi a kočičce.

Jarní ochotnická sezóna je v plném proudu

plakat

Plakát výtvarníka Martina Zacha pochází z roku 2013, kdy jsme Červenou Karkulku hráli poprvé. Letos se v hlavních rolích Karkulky a vlka premiérově představí Anička Dandová a Martin Brázda.
Ochotníci Nelahozeves pro vás na Máje chystají pohádku! Po letech opět zahrajeme Červenou Karkulku, letos převážně v novém obsazení. Mezitím nezahálíme a hrajeme, kde se dá.

Natěrač vyprodal kulturák a všechny solidně pobavil

IMG 2390 Premiéru hry Natěrač naplánovali Ochotníci Nelahozeves na sobotu 3. listopadu 2018. Sál se začal plnit už několik desítek minut před začátkem představení, v němž se představila Tereza Popková v roli paní Hornové, Eva Vintrová jako paní Komárková a Michal Pokorný jako natěrač, který měl manželovi paní Hornové vymalovat pracovnu, a ve volném čase se věnuje herectví. Právě jeho (ne)schopnost hrát se paní Hornové vyplatila. Děj ovšem prozrazovat nebudu. Pokud jste nestihli premiéru, můžete divadelní hru vidět v Základní umělecké škole v nedalekých Libčicích nad Vltavou v sobotu 24. listopadu 2018 od 19 hodin.

Na Punčování bylo z čeho vybírat

DSCF4585 Letošní polojubilejní Nelahozeveský punč nabídl místním i přespolním velmi bohatý program. Energii na absolvování celého sedmihodinového maratonu divadelních, hudebních i tanečních vystoupení sice nenašli úplně všichni, každý si však našel v programu to své.

Je to tady: Známe program letošního punčování

DSCF2740 Finále letošní kulturní sezóny se přiblížilo. Pátý ročník populární akce pro celou rodinu s názvem Nelahozeveský punč proběhne v neděli 21. prosince v kulturním domě. Začátek je plánován na 14. hodinu a program bude letos opravdu nabitý.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence