Autobus - Nela.cz

Stav přípravy jízdního řádu linky 617

P 20190328 072812 V současné době finišují přípravy jízdního řádu nové autobusové linky č. 617, která má nahradit současnou linku 458. Přesný datum spuštění a finální jízdní řád bude zveřejněn na internetových stránkách obce. Současná verze jízdního řádu je návrh.

Historické vlaky a autobusy se sjedou do Kralup, zajedou i do Nelahozevsi

DSCF0538 V sobotu 27. dubna se na kralupském nádraží a jeho okolí bude konat Středočeský železniční den, a to od deváté ráno až do šesté večer. Do Kralup přijedou jak parní, tak dieselové lokomotivy, jakož i nejedna historická nebo naopak zcela moderní souprava pro cestující. Nebudou chybět ani dnes již historické autobusy. Vlaky i autobusy budou vyrážet široko i daleko po okolí podle svých mimořádných jízdních řádů. Dočká se i Nelahozeves.

Co všechno mi v naší obci schází a vadí (a vám možná také)

1 Dovolím si zveřejnit svoji úvahu, bez ohledu na to, že pro obec externě pracuji jako redaktorka Nelahozeveského zpravodaje. Prostor na vyjádření na tomto webu má každý, takže jsem se rozhodla toho využít jako dlouholetá občanka Nelahozevsi, kterou jsem již od svého narození.

Od neděle začnou po nadjezdu jezdit linkové autobusy

20140122 152311 V neděli 14. prosince vstoupí v platnost nový jízdní řád autobusové linky č. 2. Od tohoto dne se autobusová doprava vrátí zpět k původní okružní trase Kralupy nad Vltavou – Nelahozeves – Veltrusy – Kralupy nad Vltavou. To znamená, že autobusy začnou znovu po roce jezdit po nelahozeveském železničním nadjezdu.

Aktualizace: Doplněn nový jízdní řád

Autobus vynechal zastávku, děti šlapaly pěšky

DSCF7581

Linkový autobus ČSAD Střední Čechy projíždí ulicí V Úvoze.
Zvýšenému bezpečnostnímu riziku vystavil lešanské děti řidič ČSAD Střední Čechy, když na odpolední lince z Nelahozevsi do Kralup v pondělí 4. června vynechal na své pravidelné trase zastávku Lešany. Děti jedoucí ze školy vysadil na rozcestí nad výjezdem z Nelahozevsi a rovnou pokračoval směrem do Kralup.

Vyšel objížďkový jízdní řád autobusů

zastavka V souvislosti s blížící se rekonstrukcí nelahozeveského mostu vyšly nové jízdní řády, které budou platit od 23. ledna až do ukončení rekonstrukce v létě letošního roku.

Od září se drobně změní jízdní řád autobusů

Počínaje 1. zářím 2011 dochází k drobné změně v jízdním řádu autobusové dopravy v Nelahozevsi. Čtyři spoje, které dosud na své trase vynechávaly Veltrusy, budou nově do Veltrus zajíždět. Změny jsou výsledkem dohody samospráv Kralup nad Vltavou, Veltrus a Nelahozevsi.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence