Plesy a zábavy - Nela.cz

Šibřinkami v síti plesová sezóna nekončí

DSC 4354 Leden začal Mysliveckým plesem v kulturním domě. Byl vyprodán během několika dnů. Následovaly ještě dva plesy našich hasičů a sportovců, které se uskutečnily v únoru v kulturním domě.

V březnu se konaly hned dvoje 44. Šibřinky nesoucí se v rázu různých druhů sítí, což se odrazilo na kostýmech návštěvníků a samozřejmě i na půlnočním překvapení, ve kterém jste mohli obdivovat pět různorodých vystoupení.

Šibřinky chycené v sítích. Pilně se nacvičuje a lístky mizí

DSC 8904

Z Šibřinek 2018
Co si představíte pod pojmem "Síť”? V dnešní propojené době to pravděpodobně budou sociální sítě nebo internetová síť všeobecně... Vybaví se vám síť na tenisovém kurtu? Pavoučí síť? Síťované punčochy (tzv. "bordelky”)? Rybářská síť?

Myslivci zaplnili kulturní dům

DSCF5362

Bez trubače se žádná pořádná myslivecká akce neobejde.
Po roční přestávce se v našem regionu opět konal myslivecký ples. A zatímco dříve jej místní myslivci pořádali v Kralupech, pro letošek se rozhodli přesunout akci do Nelahozevsi.

Hasičský ples mění kapelu

DSCF3986

Jedním z lákadel hasičského plesu bývá bohatá tombola.
Sbor dobrovolných hasičů Nelahozeves zve na 5. hasičský ples, který se koná v sobotu 14. února od 20 hodin v kulturním domě.

Nejlepší tombola roku v širokém okolí!

IMG 0060

Čtyři divoká prasata připravená do letošní myslivecké tomboly
Máte na 10. ledna domluvený program? Tak ho okamžitě zrušte! :-) Nezadržitelně se blíží největší kulturní a společenská událost ledna 2015!

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence