Mapy - Nela.cz

Mapa Nelahozevsi nově ukazuje volná hrobová místa

Screenshot 2020 10 14 Mapový portál GisOnline, který nabízí desítky různých mapových vrstev s různými detaily o obci Nelahozeves, se nedávno rozrostl o další data - nově si můžete zobrazit detaily hřbitova s přesností na jednotlivá hrobová místa.

Google se projel po Nelahozevsi. Nafotil domy i rozestavěný most

google1

Zagarolská ulice na službě Google Street View.
Služba Street View, která umožňuje zobrazovat na mapách Google panoramatické pohledy pořízené z ulice, dorazila pět let po svém vzniku i do Nelahozevsi. Od tohoto úterka si tedy můžete na mapách Google udělat virtuální prohlídku větší části obce.

Nová mapa Nelahozevsi

ilustracni-mapa-3 V květnovém Nelahozeveském zpravodaji, který jste v minulých dnech dostali do schránek, jste nalezli mimo spoustu zajímavého obsahu také aktualizovanou mapu Nelahozevsi. Doufáme, že vám nová mapa pomůže v lepší orientaci v naší rozrůstající se obci – zejména poté, co byla zastupitelstvem drtivé většině ulic a uliček přidělena jména.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence