Fotbal - Nela.cz

Kdy se dočkáme dalšího dětského hřiště?

117611273 851693865365088 7042238625343821060 o Pozemek vedle fotbalového hřiště klubu Viktorie PTZ již několik měsíců patří obci Nelahozeves. Podle dřívějších slibů vedení obce mělo na tomto místě již v průběhu prázdnin vyrůst prostorné hřiště pro děti, které podle ohlasů některých rodičů v této části obce chybí. Mnozí se tak ptají, proč stále není hotovo.

Dynamo pořádá o víkendu dva fotbalové turnaje

DSCF1994 Pokud ještě nemáte plány na následující víkend, můžete přijít zafandit místním fotbalistům na hřiště Dynama, kde se o víkendu uskuteční dva turnaje - dospělých i dětských fotbalistů.

Sportoviště a dětská hřiště – co je nového?

IMG 6555

Možná podoba hřiště na lešanské návsi, tak jak si jej představují děti ze základní školy.
Na lešanské návsi se začátkem března sešla zhruba desítka lidí, kterým není lhostejná její budoucí podoba, se starostou Jakubem Bryndou. Diskutovalo se o tom, co by si tu obyvatelé přáli vybudovat a co se jim naopak nelíbilo na vizualizaci, kterou obec nechala zpracovat (viz články Jak se sportovišti v Lešanech? a Jak se sportovišti v Lešanech? (2. díl)).

Nové hřiště u hřiště

1 Letos na jaře by mělo na loučce pod železničním nadjezdem vedle fotbalového hřiště PTZ Viktorie vyrůst nové dětské hřiště podle návrhu firmy Bonita Group Service.

Starosta otevřel hřiště na Dynamu hodem na koš

DSC 2777

Starosta Jakub Brynda (vpravo) při slavnostním otevření víceúčelového hřiště Dynama
Víceúčelové hřiště v areálu TJ Dynamo Nelahozeves se ve čtvrtek oficiálně otevřelo. Krátké zahajovací akce se zúčastnil starosta Nelahozevsi Jakub Brynda (Pro Nelahozeves) a středočeský radní pro oblast investic Martin Herman (ANO).

Víceúčelové hřiště na Dynamu je hotové

P 20181028 144533 vHDR Auto HP Nelahozeves má od dnešního dne k dispozici další sportoviště. Obec vybudovala nové víceúčelové hřiště v areálu sportovního klubu TJ Dynamo Nelahozeves. V úterý 13. listopadu prošlo závěrečnou kolaudací.

Minipřípravka Dynama v Brozanech stříbrná

IMG 20170226 WA0003

Parádní vystoupení našich nejmenších. Na turnaji v Brozanech obsadili konečné druhé místo!!! Po loňských úspěších kdy jsme přivezli zlato z Kladna a stříbro ze Stochova je tu další cený kov do sbírky.

Hořkosladká sezóna na PTZ: postup i sestup

DSCF7728 001 Fotbalový ročník 2014/2015 se v polovině června završil a funkcionáři na PTZ si po jeho skončení měli rozhodně o čem povídat. Klidnou sezónu totiž zažili snad jenom žáci. V ostatních kategoriích šlo Nelahozeveským buď o postup či sestup, případně o to, aby se jich k utkání vůbec sešel dostatečný počet. Dorost nakonec oslavil postup do I. A třídy, první mužstvo potkal sestup do III. třídy a rezervní tým dokonce nebude mít PTZ v příští sezóně v žádné soutěži.

Dva nelahozeveské fotbalové kluby se sloučí do jednoho

DSCF7630

Hřiště PTZ končí.
Unikátní situace, kdy obec o necelých dvou tisících obyvatelích disponuje dvěma fotbalovými kluby, už nebude mít dlouhého trvání. Činovníci TJ Dynamo Nelahozeves a TJ PTZ Viktorie Nelahozeves totiž po sérii jednání dospěli k nevídané dohodě: Oba kluby se spojí dohromady.

Jarní cíl PTZ je jasný: vyhnout se bojům o záchranu

Kpy.Ptz10

Petr Šimáček (v modrém) v souboji o míč v utkání s FK Kralupy. | Foto: Martin Tlustý
Nejvyšší okresní fotbalová soutěž zažívá premiérovou sezónu po svém rozšíření na šestnáct účastníků. Svého zástupce v ní má díky týmu PTZ i Nelahozeves. Jak si celek z naší obce vedl v podzimní části a s jakými cíli vstoupí do druhé poloviny soutěže? Před startem jara přinášíme krátké shrnutí dosavadního průběhu okresního přeboru optikou PTZ Nelahozeves.

FK Kralupy 1901 - PTZ Viktorie Nelahozeves 1:2

Kpy.Ptz18

Ze zápasu FK Kralupy 1901 - PTZ Viktorie Nelahozeves
Hráči FK Kralupy 1901 v červených dresech přivítali na svém sluncem zalitém hřišti "V Olších" svého soupeře PTZ Viktorii Nelahozeves v modrých barvách. Oba týmy vycházely ze zajištěné obrany.

 

Aktualizováno: doplněna reportáž kralupské televize

Největší suverén okresu? Žáci PTZ Nelahozeves

zaci-ptz

Bez konkurence. Žáci PTZ Nelahozeves ve fotbalovém okresním přeboru neztratili v podzimní části ani bod a suverénně vedou tabulku.
Kdyby se po skončení podzimní části vyhlašovala anketa o nejúspěšnější fotbalový celek okresu Mělník, vítězi by se museli stát starší žáci PTZ Nelahozeves. Žádný jiný tým z Mělnicka bez ohledu na věkovou kategorii i soutěž (s výjimkou fotbalu malých forem) totiž nedokázal projít první polovinou sezóny bez ztráty bodu. Nelahozeveským se tento unikátní kousek podařil a mají našlápnuto ke druhému titulu mistrů okresu za poslední tři roky.

Žáci PTZ vyhráli okresní přebor i domácí turnaj

Žáci PTZ Viktorie Nelahozeves Mimořádně vydařenou sezónu mají za sebou žáci nelahozeveské Pétézetky. Zatímco první mužstvo dospělých sbírá v posledních letech v okresním přeboru spíš průměrná umístění, mladé naděje PTZ dokázaly letošní ročník nejvyšší okresní soutěže vyhrát. Nelahozeveští si navíc věřili i na triumf v Českém poháru, jenže ten nakonec vůbec pořádán nebyl. Vysněný „double“ tak zkompletovali až po skončení sezóny, když ovládli žákovský turnaj pořádaný právě PTZ Nelahozeves při příležitosti 90. výročí založení klubu.

Ve Veltrusích pořádají turnaj v malé kopané

Každou neděli se v resortu na hřišti hrají "srandamače" ve fotbálku. Nyní se můžou pánové ukázat i na turnaji ve Veltrusích. Vzhledem k počtu hráčů, kteří nejsou jen z resortu, ale i za starých Lešan, můžou mít Lešany i více týmů.

Nelahozeves je tradičně fotbalová, takže i tady je možnost několika týmů. Ovládneme veltruský turnaj? Turnaj pořádá Město Veltrusy a AFK Veltrusy a konat se bude 27. 8. 2011.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence