Dynamo - Nela.cz

Dynamo pořádá o víkendu dva fotbalové turnaje

DSCF1994 Pokud ještě nemáte plány na následující víkend, můžete přijít zafandit místním fotbalistům na hřiště Dynama, kde se o víkendu uskuteční dva turnaje - dospělých i dětských fotbalistů.

Dynamo oslavilo stovku

DSC 8295 Téměř 150 členů sportovního oddílu TJ Dynamo Nelahozeves a dalších hostů si nenechalo ujít slavnostní valnou hromadu oddílu, která se konala 8. února u příležitosti 100. výročí založení klubu, tehdy ještě pod názvem Sokol Hleďsebe–Podhořany. Fotbalový klub, který je dnes součástí tělovýchovné jednoty, současně letos oslaví 90. narozeniny.

Odešla další legenda Dynama. Zemřel Jiří Bárta

cb Odešel neúnavný, poctivý pracovník, člen naší tělovýchovné jednoty Dynamo Nelahozeves, sportovec tělem i duší.

Dne 31. ledna 2020 jsme se rozloučili s naším těžko nahraditelným Jiřím Bártou, a to právě den před jeho 73. narozeninami.

Starosta otevřel hřiště na Dynamu hodem na koš

DSC 2777

Starosta Jakub Brynda (vpravo) při slavnostním otevření víceúčelového hřiště Dynama
Víceúčelové hřiště v areálu TJ Dynamo Nelahozeves se ve čtvrtek oficiálně otevřelo. Krátké zahajovací akce se zúčastnil starosta Nelahozevsi Jakub Brynda (Pro Nelahozeves) a středočeský radní pro oblast investic Martin Herman (ANO).

Víceúčelové hřiště na Dynamu je hotové

P 20181028 144533 vHDR Auto HP Nelahozeves má od dnešního dne k dispozici další sportoviště. Obec vybudovala nové víceúčelové hřiště v areálu sportovního klubu TJ Dynamo Nelahozeves. V úterý 13. listopadu prošlo závěrečnou kolaudací.

Minipřípravka Dynama v Brozanech stříbrná

IMG 20170226 WA0003

Parádní vystoupení našich nejmenších. Na turnaji v Brozanech obsadili konečné druhé místo!!! Po loňských úspěších kdy jsme přivezli zlato z Kladna a stříbro ze Stochova je tu další cený kov do sbírky.

Děkujeme, Liduško! znělo sálem Dynama

DSCF1961 Nelahozeves má od pondělka další čestnou občanku. Zastupitelstvo na svém mimořádném slavnostním zasedání udělilo čestné občanství Ludmile Čapkové, významné činovnici sportovního klubu TJ Dynamo Nelahozeves. Ludmila Čapková zemřela loni v srpnu ve věku nedožitých 81 let.

Odešla Liduška, sokolka tělem i duší

DSCF5811

Ludmila Čapková
Ve věku nedožitých 81 let zemřela v pátek Ludmila Čapková, jedna z nejvýznamnějších činovnic novodobé éry sportovního klubu TJ Dynamo Nelahozeves.

Pojďte si s námi zaběhat!

IMG 2102

Účastníci zkušebního prvního běhu, který se konal v pondělí 5. ledna.
Vyrazíte si občas zaběhat, nebo se k tomu odhodláváte? Rádi byste si někdy zaběhali ve skupince? Pak čtěte dál!

Cvičenci z Dynama na 14. světové gymnaestrádě

cvicenci2

Cvičenci TJ Dynamo Nelahozeves na gymnaestrádě ve švýcarském Lausanne.
Světové gymnaestrády pořádá mezinárodní gymnastická federace (FIG) jednou za čtyři roky. Tyto světové gymnaestrády jsou největším svátkem příznivců gymnastických aktivit a tance. Světových gymnaestrád se zúčastňuje přes 25 000 aktivních cvičenců z 55 zemí z pěti kontinentů světa.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence