Zpravodaj 2020/2 - Nela.cz

Obec zrušila zakázku na propojení dešťové kanalizace ve Školní ulici

DSC 8468 Dlouho připravovaná propojka dešťové kanalizace, která se měla stát důležitou součástí odvodnění Lešan a ulice V Loučkách, se nejspíš realizovat nebude. Vypsanou soutěž na dodavatele stavby obec zrušila pro příliš vysoké nabídkové ceny a v současné době se hledá jiné řešení.

Sportoviště a dětská hřiště – co je nového?

IMG 6555

Možná podoba hřiště na lešanské návsi, tak jak si jej představují děti ze základní školy.
Na lešanské návsi se začátkem března sešla zhruba desítka lidí, kterým není lhostejná její budoucí podoba, se starostou Jakubem Bryndou. Diskutovalo se o tom, co by si tu obyvatelé přáli vybudovat a co se jim naopak nelíbilo na vizualizaci, kterou obec nechala zpracovat (viz články Jak se sportovišti v Lešanech? a Jak se sportovišti v Lešanech? (2. díl)).

Dynamo oslavilo stovku

DSC 8295 Téměř 150 členů sportovního oddílu TJ Dynamo Nelahozeves a dalších hostů si nenechalo ujít slavnostní valnou hromadu oddílu, která se konala 8. února u příležitosti 100. výročí založení klubu, tehdy ještě pod názvem Sokol Hleďsebe–Podhořany. Fotbalový klub, který je dnes součástí tělovýchovné jednoty, současně letos oslaví 90. narozeniny.

Středy ve Višňovce

visnovka streda tvoreni3 Lešanský sad – komunitní spolek informuje: Od 1. dubna, vždy jednou za 14 dnů odpoledne (cca 15–17 hodin), se konají Středy ve Višňovce.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence