TJ PTZ Viktorie - Nela.cz

Kdy se dočkáme dalšího dětského hřiště?

117611273 851693865365088 7042238625343821060 o Pozemek vedle fotbalového hřiště klubu Viktorie PTZ již několik měsíců patří obci Nelahozeves. Podle dřívějších slibů vedení obce mělo na tomto místě již v průběhu prázdnin vyrůst prostorné hřiště pro děti, které podle ohlasů některých rodičů v této části obce chybí. Mnozí se tak ptají, proč stále není hotovo.

Sportoviště a dětská hřiště – co je nového?

IMG 6555

Možná podoba hřiště na lešanské návsi, tak jak si jej představují děti ze základní školy.
Na lešanské návsi se začátkem března sešla zhruba desítka lidí, kterým není lhostejná její budoucí podoba, se starostou Jakubem Bryndou. Diskutovalo se o tom, co by si tu obyvatelé přáli vybudovat a co se jim naopak nelíbilo na vizualizaci, kterou obec nechala zpracovat (viz články Jak se sportovišti v Lešanech? a Jak se sportovišti v Lešanech? (2. díl)).

Nové hřiště u hřiště

1 Letos na jaře by mělo na loučce pod železničním nadjezdem vedle fotbalového hřiště PTZ Viktorie vyrůst nové dětské hřiště podle návrhu firmy Bonita Group Service.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence