Obecní úřad - Nela.cz

Obecní úřad hledá referenta

Starosta obce Jakub Brynda vyhlašuje veřejnou výzvu na obsazení funkce úředníka na úseku jišťování agend a oborů v samostatné nebo přenesené působnosti obce (záskok za mateřskou dovolenou a následně rodičovskou dovolenou).

Obecní úřad má novou referentku. Na jejím výběru se podílela i její dcera

IMG 5240 Řady referentek obecního úřadu od 1. prosince rozšířila Monika Ocásková, která zvítězila ve výběrovém řízení na pozici koordinačního, projektového a programového pracovníka. Členkou výběrové komise byla přitom i její dcera Kristýna Janurová, rozená Ocásková. Ta pracuje na obecním úřadě jako účetní a personalistka.

Personální změny na obecním úřadě

Ve výběrovém řízení na nového pracovníka úřadu zvítězila Monika Ocásková. Do pozice koordinačního, projektového a programového pracovníka obecního úřadu nastoupí 1. prosince.

Obecní úřad hledá pracovníka

Obec Nelahozeves vyhlašuje konkurz na pracovníka obecního úřadu na pozici referent/referentka státní správy a samosprávy, matrikář/matrikářka odboru správních agend, ekonom obce – účetní, rozpočet a financování.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence