Obchody - Nela.cz

Co dál s bývalým obchodem v ulici Pod Strání? Patrně nic

Poté, co část obyvatel v petici a na následném veřejném jednání hlasitě odmítla projekt kralupské Charity na výstavbu sociálního domu v ulici Pod Strání (Nelahozeveský zpravodaj 6/2019 – prosinec), vznikla otázka, jak bude dále naloženo s objektem bývalé prodejny potravin, na jehož místě měl dům se sociálními byty vyrůst.

Pojďme si říct, co vlastně chceme

obchod Vážení spoluobčané,

na jednání dne 6. listopadu ohledně domu čp. 69 v ulici Pod Strání bylo řečeno, že obec od nás očekává návrhy, co bychom místo této budovy chtěli. Budova je v dezolátním stavu, ve svahu, dvoupatrová.

Kralupská charita chce v obci postavit dům pro sociální bydlení

P 20190412 175625

Na těchto místech má vyrůst nový dům se šesti sociálními byty. Stará budova půjde k zemi.
Naše obec by se měla stát útočištěm pro několik rodin v nouzi. Takový je záměr Charity Kralupy nad Vltavou, která s vedením obce během léta o projektu jednala. Výstavbu domu se sociálními byty na konci srpna podpořilo zastupitelstvo obce.

Podomní obchodníci mají v Nelahozevsi utrum

podomni prodej 01 galerie 980 Pro někoho možná akademický problém, pro jiné záslužný čin, který přispěje k bezpečí obyvatel obce. Zastupitelstvo na svém pondělním zasedání schválilo zákaz podomního a pochůzkového prodeje.

V Nelahozevsi je nový obchod

DSCF1829 Nabídka služeb v Nelahozevsi je opět o něco širší. Ve čtvrtek 14. dubna se v Kralupské ulici otevřela nová prodejna potravin.

Místo obchodu ve Školní ulici bude archiv, v Zagarolské masáže

DSCF1678

Místo konzumu bude archiv obecního úřadu.
Prostor bývalého konzumu ve Školní ulici obsadí archiv obecního úřadu. Obec sice v dubnu nabídla prostory pro komerční účely, z předložených nabídek si však zastupitelstvo nakonec nevybralo.

Nový obchod ve Školní ulici přinese konkurenci

DSCF2857

Za nepříliš přitažlivým vchodem se skrývá dobře zásobená samoobsluha.
V centru Nelahozevsi byla v pondělí otevřena nová prodejna potravin a drogistického zboží. Nachází se v budově restaurace a penzionu V Podzámčí ve Školní ulici.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence