Zpravodaj 2018 – prosinec - Nela.cz

Natěrač vyprodal kulturák a všechny solidně pobavil

IMG 2390 Premiéru hry Natěrač naplánovali Ochotníci Nelahozeves na sobotu 3. listopadu 2018. Sál se začal plnit už několik desítek minut před začátkem představení, v němž se představila Tereza Popková v roli paní Hornové, Eva Vintrová jako paní Komárková a Michal Pokorný jako natěrač, který měl manželovi paní Hornové vymalovat pracovnu, a ve volném čase se věnuje herectví. Právě jeho (ne)schopnost hrát se paní Hornové vyplatila. Děj ovšem prozrazovat nebudu. Pokud jste nestihli premiéru, můžete divadelní hru vidět v Základní umělecké škole v nedalekých Libčicích nad Vltavou v sobotu 24. listopadu 2018 od 19 hodin.

Víceúčelové hřiště na Dynamu je hotové

P 20181028 144533 vHDR Auto HP Nelahozeves má od dnešního dne k dispozici další sportoviště. Obec vybudovala nové víceúčelové hřiště v areálu sportovního klubu TJ Dynamo Nelahozeves. V úterý 13. listopadu prošlo závěrečnou kolaudací.

Počasí si s Pohádkobraním trochu pohrálo

DSC 2007 Poslední říjnová sobota se na zámku Nelahozeves nesla ve znamení pohádek. Počasí však tentokrát příliš nepřálo, a tak se akce nesla v komornějším duchu. Ti, co dorazili, si každopádně mohli do sytosti užít spousty dobré zábavy a dobrot všeho druhu.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence