Stolní tenis - Nela.cz

Kdy se dočkáme dalšího dětského hřiště?

117611273 851693865365088 7042238625343821060 o Pozemek vedle fotbalového hřiště klubu Viktorie PTZ již několik měsíců patří obci Nelahozeves. Podle dřívějších slibů vedení obce mělo na tomto místě již v průběhu prázdnin vyrůst prostorné hřiště pro děti, které podle ohlasů některých rodičů v této části obce chybí. Mnozí se tak ptají, proč stále není hotovo.

Stolní tenisté Dynama porazili vítěze žákovského okresního přeboru

IMG 4364

Jan Kebrle (na snímku s Alenou Ovsenákovou) vyhrál rozhodující zápas s Neratovicemi. | Ilustrační foto: Josef Kebrle
Dne 24. března se odehrál zápas Neratovic a Dynama Nelahozeves. Všichni se obávali, že Neratovice to mají v kapse, ale to ještě nevěděli, ze Dynamo hodně trénovalo.

Turnaje Pinká celá rodina se zúčastnilo 32 hráčů!

IMG 4364 Nejen členové oddílu stolního tenisu se sešli v sobotu 11. října na turnaji „Pinká celá rodina“. Turnaj přispívá popularitě stolního tenisu v Nelahozevsi a podporuje úsilí a motivaci početné skupiny žáků v našem oddíle.

Přijďte změřit své síly ve stolním tenise

z zaci

Foto: Josef Kebrle
Již po sedmatřicáté budete mít možnost zúčastnit se amatérského turnaje ve stolním tenise pod názvem Pinká celá rodina. Turnaj dvoučlenných družstev dospělý–žák se uskuteční v sobotu 11. října v dopoledních hodinách v tělocvičně TJ Dynamo Nelahozeves.

Veltruským parkem se letos poběží už po šestnácté

beh.parkem.okraje Letošní běh pro úplně všechny věkové kategorie pořádá veltruská Asociace sportu pro všechny spolu s místním Sokolem. Poběží se v sobotu 26. dubna 2014, letošní start však nebude jako obvykle v místním letním kině, nýbrž přímo na louce pod zámkem.

Kvalita nad kvantitu v turnaji "Pinká celá rodina"

z IMG 3739

Z turnaje Pinká celá rodina
V sobotu 21. září se v tělocvičně Dynama Nelahozeves uskotečnil tradiční turnaj dvojic dospělý-žák "Pinká celá rodina". Přestože letošní ročník nepatřil mezi ty historické, kdy se účastnily desítky párů, byli jsme svědky krásných zápasů v kategoriích s mladším i starším žákem.

Žáci a rodiče ovládli "Májový turnaj" ve stolním tenisu v Liběchově

s-KlodaV sobotu 11. května se v Liběchově konal Májový turnaj ve stolním tenisu. Na turnaji se soutěžilo ve třech věkových kategoriích. V kategorii starších žáků zvítězil Stanislav Kloda. V kategorii mladších žáků zvítězil Honza Kebrle, který v napínavém finále porazil Kubu Kebrleho.

Stolní tenisté Dynama přepsali historii krajské soutěže

V uplynulých 10 letech se v krajské skupině označovafoto2 né písmenem B žádný tým z okresu Mělník dlouho neohřál. Ať už to byly Neratovice, Kostelec n. L. či Mlékojedy, sezona pro ně vždy skončila stejně, a to sestupem zpátky do okresu. Dlouhé vzdálenosti při cestách na zápasy a hlavně kvalitní soupeři, to je těžký oříšek pro každého nováčka v této skupině.

Soutěže stolních tenistů v plném proudu

marek gecasek 1

Marek Gecašek

Po delší době přinášíme aktuální zprávy ze světa nejrychlejší individuální míčové hry, stolního tenisu. Jak si vedou stolní tenisté Nelahozevsi v soutěžích mužů?

Pinká celá rodina po pětatřicáté

DSCF9942b

Z turnaje Pinká celá rodina (9. dubna 2011)
Pojďte si zahrát stolní tenis! TJ Dynamo Nelahozeves pořádá tradiční turnaj Pinká celá rodina. Letošní polojubilejní 35. ročník se koná v sobotu 22. září v sále Dynama (ulice Pod Strání naproti restaurace U Hrušků).

Stolní tenisté Nelahozevsi se udrželi v kraji!

Všechny příznivce stolního tenisu v Nelahozevsi určitě potěší zpráva, foto acko male

Úspěšný A-tým v nejsilnější sestavě: Martin, Jirka, Petr a Míša
že A-družstvo mužů TJ DynamoNelahozeves úspěšně prošlo baráží a obsadilo v krajské soutěži 2. třídy konečnou 9. příčku. Co je hlavní, toto umístění v tabulce zaručuje právo startu v  soutěži i v příští sezóně!

Vzpomeňte s námi...

na ripu

Jaroslav Pšenička (vlevo) dne 1. ledna 2012 na Řípu

Dne 3. ledna nás náhle opustil ve věku 83 let pan Jaroslav Pšenička, rodák z Nelahozevsi a jeden ze zakladatelů oddílu stolního tenisu TJ Dynamo Nelahozeves.

Jak si vedou stolní tenisté Dynama Nelahozeves po polovině soutěží?

zapas-dynamo-001

Zápas Dynamo Nelahozeves - Slovan Kladno
C-družstvo stolního tenisu exceluje v regionálním přeboru a usiluje o postup do 1. třídy! A-tým se utápí v nevýrazných výkonech. B-družstvo na hranici sestupu. Více čtěte v článku.

Uvnitř videoukázka ze zápasu Nelahozevsi v KS2A

Přebory mládeže regionu Mělník ve stolním tenisu

V sobotu 3. prosince uspořádal oddíl stolního tenisu TJ Dynamo Nelahozeves ve spolupráci s regionálním výborem svazu přebory mládeže. Do tělocvičny TJ Dynamo přijelo 45 mladých hráčů z Liběchova, Tišic, Dřínova, Kralup, většinu ale tvořili hráči domácího oddílu.

Dynamo Nelahozeves - Aero Odolena Voda 6:12

Stolní tenisté Dynama Nelahozeves zahájili svou premiérovou sezónu v krajské soutěži a ve svém prvním zápase svedli tuhý boj s hostujícím celkem AERO Odolena Voda. Výhoda byla jednoznačně na straně hostí, protože ti přijeli ve své nejsilnější sestavě i s bývalou extraligovou hráčkou Hankou Hudečkovou.

Pinká celá rodina

pingpong Oddíl stolního tenisu TJ Dynamo Nelahozeves si vás dovoluje pozvat na tradiční turnaj dvoučlenných družstev pod názvem Pinká celá rodina. Turnaj se uskuteční v sobotu 9. dubna 2011 v dopoledních hodinách.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence