Cvičení - Nela.cz

Cvičenci z Dynama odletěli do Helsinek na světovou gymnaestrádu

Fotografie 0110

Jana Čapková, Tomáš Čapek a Eva Vintrová v Helsinkách v oficiálních úbprech české výpravy. | Foto: Věra Petrželková
Na největší světové gymnastické slavnosti opět nechybějí cvičenci z TJ Dynamo Nelahozeves. Eva Vintrová, Jana Čapková, Tomáš Čapek a Věra Petrželková odletěli v noci z pátku na sobotu do finských Helsinek, aby zde reprezentovali Českou republiku i Nelahozeves na 15. světové gymnaestrádě, která se koná od 12. do 18. července.

Pojďte si zacvičit s Dynamem

DSCF2163 TJ Dynamo Nelahozeves si vás dovoluje pozvat na předvelikonoční cvičební dopoledne. Čekají vás až čtyři cvičební lekce a také velikonoční jarmark. Akce se uskuteční se v sobotu 12. dubna 2014 od 9 do 13 hodin.

Cvičení na Dynamu nabíjelo energií

DSCF2171 V sobotu 30. listopadu jsem využila nabídky Dynama Nelahozeves na předvánoční cvičební dopoledne „nejen pro ženy“ v tělocvičně Dynama.

Předvánoční cvičení na Dynamu

Dynamo Nelahozeves Rádi bychom vás pozvali na Předvánoční cvičební dopoledne v tělocvičně Dynama, které proběhne v sobotu 30. listopadu od 9 hodin. Protáhneme se s pilates, zrychlíme při aerobiku, posílíme s overbally a na závěr nás zdatní hoši ze sebeobrany naučí nějaké triky při napadení (nejen křičet...).

Přijďte si zacvičit!

cviceni Chcete cvičit a samotné vás to doma nebaví? Cvičení pro ženy (ale i pro muže), které jsme zahájili 22. února, stále pokračuje. Můžete se kdykoliv přidat, každý nový zájemce o cvičení je vítán.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence