Dopravní nehody - Nela.cz

V serpentinách nad Hleďsebí zahynula při nehodě žena, dvě děti se těžce zranily. Zemřel i opilý viník nehody

3700269 Když se přes celou severní Nelahozeves v úterý po sedmnácté hodině rozezněly ohlušující sirény, bylo jasné, že se stalo něco vážného. Záchranné složky mířily k vážné dopravní nehodě do serpentin nad Hleďsebským lesem, kde se čelně střetla dvě osobní vozidla. Zemřela při ní jednatřicetiletá Kristýna B. z nedalekých Velvar. Později v nemocnici zemřel i čtyřicetiletý Pavel D. také z Velvar, který nehodu pod vlivem alkoholu podle všeho zavinil.

Aktualizováno 23. října

Auto srazilo v Zagarolské chlapce. Vjel mu na kole do cesty

nehoda

V této poloze skončilo jízdní kolo poté, co mladý cyklista odbočoval z Miřejovic (na snímku vzadu) doleva do Zagarolské (čili na snímku vpravo za plotem). | Foto: Policie ČR
V Zagarolské ulici na křižovatce s Miřejovicemi a Nádražní došlo v pátek ráno po sedmé hodině k dopravní nehodě. Třináctiletý cyklista zřejmě nedal přednost při vjíždění na hlavní silnici a byl sražen právě projíždějícím osobním autem. Chlapec utrpěl lehká zranění.

Červená Honda Civic se pokusila projet Dvořákovu stezku

H.Civic03x

Červená Honda Civic zakončila svou jízdu po Dvořákově stezce.
Během úterka jsme obdrželi hned několik několik čtenářských telefonátů, že na Dvořákově stezce, která vede po levém břehu řeky Vltavy mezi Kralupami a Nelahozevsí a na které se mezi sebou mnohdy těžko vyhnou dvě jízdní kola, se nachází havarované osobní vozidlo červené barvy.

Aktualizace 2. srpna 12.00 hodin: Doplněno vyjádření policie

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence