Lešany - Nela.cz

Sportoviště a dětská hřiště – co je nového?

IMG 6555

Možná podoba hřiště na lešanské návsi, tak jak si jej představují děti ze základní školy.
Na lešanské návsi se začátkem března sešla zhruba desítka lidí, kterým není lhostejná její budoucí podoba, se starostou Jakubem Bryndou. Diskutovalo se o tom, co by si tu obyvatelé přáli vybudovat a co se jim naopak nelíbilo na vizualizaci, kterou obec nechala zpracovat (viz články Jak se sportovišti v Lešanech? a Jak se sportovišti v Lešanech? (2. díl)).

Jak se sportovišti v Lešanech? (2. díl)

DSC 8158

V těchto místech by mělo vyrůst nové víceúčelové sportovní hřiště.
Zastupitelstvo učinilo první krok k víceúčelovému hřišti u horního resortu. Na lednovém zasedání bylo schválena příprava změny územního plánu, která jeho výstavbu umožní. Současně pokračují diskuse o budoucí podobě parku na návsi v Lešanech.

Jak se sportovišti v Lešanech?

1 1 Kde budou mít možnost obyvatelé Lešan v budoucnosti sportovat? Nad různými variantami se momentálně zamýšlí vedení obce. Analyzují se možnosti rekonstrukce hřiště na lešanské návsi, vybudování nového hřiště v horním resortu a na řadu by mohlo časem přijít i malé hřiště v ulici Pod Hájem („u oveček“). Zde je však nejprve potřeba počkat na uplynutí lhůty pro opuštěnou nemovitost.

Provozovatelem portálu Nela.cz je Nela Media, z. ú. Nejedná se o oficiální stránky obce. Obsah těchto stránek může být šířen pouze v souladu s licenčními podmínkami.

Kontakty, redakce, licence